Rekordsommar för vår servering!

Skinande Dorrit

En skinande glad Dorrit

Allt tyder på att detta blir ett rekorår för vårt sommarcafé som kanske är det som allra mest sätter vår by på kartan. Det fantastiska sommarvädret men även vårt vidgade utbud har säkert haft stor inverkan på detta. Fram till dags dato har vi haft över 3 500 gäster och då är det ännu en vecka kvar varav vi den sista dagen kommer vi att få ritktig mycket gäster, inte minst moped och traktorburna sådana 🙂

I år har Dorrit i Puketorp tagit över ansvaret för vårt café och det är även hon som har tagit initiativet till att utöka vårt sortiment. Särskilt Dorrits egna minipizzorna och möjlighet att få en lättöl som alternativ till all läsk har varit en stor succé . Våfflor med sylt och grädde är en gammal klassiker som vi tagit upp igen, dock bara på söndagar. Vårt sommarcafé har i år också förnyats med en ny glasad kyl, nya utemöbler och ett utökat sortiment.

När det gäller alla våra traditionella hembakta kakor så fortsätter traktens kvinnor att baka och leverera som vissa av dem gjort i 30 år nu, helt fantastsikt! Då jag inte har koll exakt på vilka som bakar vill jag inte nämna någon annan än allas vår Anna-Lisa, nu på sitt 91:a levnadsår. Varje vecka levererar hon mellan 100 och 200 av sina så älskade vaniljbullar till oss och utöver detta så levererar hon varje vecka 300 till Erikshjälpens kafe i Vetlanda, det är minsann inte dåligt, hatten av för dig Anna-Lisa.

/Mats